Proč?

Proč?

Anotace: ...

Přede mnou jsi stál,
na mě se nedíval.
Proč?
Proč se na mě nedíváš?
Proč nic nepovídáš?
Proč se nechceš smát?
A za ruku se semnou brát?

Všude je tma
a ty tam jen tak stojíš.
Noc je zlá,
tak proč se nebojíš?

Koukáš se do země.
Co tam vidíš?
Proč mě radši nepolíbíš?
Noc je zlá, tma temná,
tak proč se nebojíš?

Nestůj to tak.
Neboj se ptát.
Ale ty stojíš dál!
Nechceš nic vědět,
nechceš se ptát
a na mě se usmát.

Ptám se PROČ???
Proč tu stojíš?
Proč se nebojíš?
Proč nic nevidíš?
Proč mě neslyšíš?
Proč nemluvíš?
Proč se neptáš?
Proč ne nechceš smát?
A za ruku se semnou brát?

Mlčíš...
Koukáš do země
radši než na mě!

Dobře. Jak chceš.
Odcházím...
Ani se nepodíváš!
Koho teď rád míváš?
Mám na krajíčku...
Copak už mě nemáš rád???
Autor LowesQa, 15.03.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale má tě rád :) jen je bohužel více otázek než odpovědí :/ hloupé slovo, které nahání do srdce smutek, do duše zmatek... to tolik protivné ,,Proč"... snad časem všechna proč zmizí a zbudou jen krásné a milé odpovědi, které chceš slyšet :)

15.03.2008 15:32:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí