Dotek..

Dotek..

Anotace: Vždy si vzpomenu na tvůj hřejivý dotek, i když pro tebe nic neznamená.

Myslím na tvé doteky,
jak něžným pohybem
přitáhl jsi mne k sobě.

A svými dlaněmi
mé srdce zahřál.

Copak myslet si mám,
jsem netušila, však
chtěla jsem cítit tě dál.

Stýská se mi,
nevíš, jak moc.

Jedné dívce jsi srdce,
co z kusu ledu bylo,
rozmrazil a oči orevřel.

Však hlavu jsi jí zamotal,
pro tebe byla jen další.

Co má ta dívka dělat?
Stále víc na tebe myslí,
chce vrátit každý dotek.

Jenže už je pozdě.
Ztrácí se v nejistotě.

Vždycky si ale vzpomene
na tvůj hřejivý dotek.
Autor Známá - Neznámá, 15.03.2008
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., whiolet, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nevím, co k temu napsat ... snad jen, že vím.

12.04.2008 21:43:00 | NikitaNikaT.

Ach ta láska...

03.04.2008 12:36:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí