Trápení

Trápení

Anotace: bez komentáře

Sedím za dřevěnými okenicemi v parném dni.
Pokoj je setmělý, listy fotografií zašlé.
Nesmírně se trápím,
že mám příliš silná stehna a
zadek ošklivý a tučný.
Taky příliš chloupků na těle
a navíc se potím.
Zlatavý paprsek slunce se prodírá škvírou v okenici.
Usadíc se v tmavém chmýří nad horním rtem.
Kéž by mi mohl někdo jiný ukázat,
co taková srst a hýždě znamenají pro někoho druhého ..
Bohužel, nevím, kdo to je, nebo kde žije,
ba dokonce žije-li vůbec.
O té osobě neexistujují žádné informace
s výjimkou těchto řádků.
Musím tedy jasně prohlásit, že pokud
ji nenajdu budu se dál trápit ...
Autor zena, 15.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, souhlasím s voděnkou, jenom se nebát a zkusit udělat něco pro krásu. Držím palečky.

16.03.2008 15:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí