na balkoně

na balkoně

Anotace: té s kterou někdy večer prostě postávám na balkoně

opřená o studenou trubku zábradlí
natahuješ se někam před sebe
máš při tom zas ten děckej úsměv
koukám jak se prsty dotýkáš nebe
jak škrábeš z něj ten černej lak
a zakrejváš ho dlaní
aby ti tě přitom nikdo neviděl
za nehty máš noc, když čistíš hvězdy
a jen tak si hraješ a ukazuješ mi svý souhvězdí
jsme už poslední kdo svítí
mezi lampama se lidi vracej z práce
ta jedna pořád bliká, víš ta co tě rozčiluje
zakrejváš ji dlaní
a ona ti čte z čar a udiveně bliká zas a zas

vím že pujdem každou chvilku spát
Autor kulishak, 15.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: fuu, Noc17, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když blikající lampa čte z čar života.....paráda...

01.04.2008 17:28:00 | Noc17

Keď z balkónu
zas na balkón
prebleskne
ten správny tón
Ona si povie,
To je ON!!!

Ja viem,že je to hovadina,
ale spontanna...šach víš...

24.03.2008 11:15:00 | džemo

kouzelně napsaný :)

15.03.2008 16:10:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí