Nikdo neví

Nikdo neví

Anotace: snad tuší, nikdy se však nedozví

dnešní den plný slunce
nejsi tu se mnou
nejsi, odloučení,
srdce bolestivé snadno rozpláče se,

únava, tělo bez života a nuda všedního života,
buď mě chceš, nebo ne.
kéž by řekl jsem tu pro tebe

láska je.. kéž mé slzy ti spadnou do klína...

chceš vědět co jsi?
jsi záchrana a náděj života
jsi jiskra v očích bloudících
jsi láska
jsi dál než kdo kdy se dozví
jsi jen jsi tvé jméno stačí říct
srdce se rozezní, láskou, jemnou divokou
kéž slzy spadnou do tvého klína
kéž tvé oči proniknou do mé duše,do mého srdce

jsi tajemstvím v mém životě, nikdo neví...
Autor Meriel, 15.03.2008
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Psavec, Bíša, 0-0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyznání.

15.03.2008 22:39:00 | Psavec

Ano, je to tak!

15.03.2008 20:45:00 | Bíša

děkuji

15.03.2008 16:19:00 | Meriel

kouzelná :)

15.03.2008 16:07:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí