Coura z nočních ulic

Coura z nočních ulic

Anotace: ...

Na první pohled prostá děva, v duši skrytá nymfomanka,
co v pachu noci vytáhne ti duši z těla..
Ona je všech dětí z ulice mamka.
*****
Za štítem silné dívky krvácí,
život na její roucho znesvěceně zvrací.
Je plachá laňka s nádechem tiché pěny,
s tělem znesvěcené ženy.
*****
Na první pohled bledá stěna,
v srdci navždy ohrožena,
divá, klidná mrtvá žena,
v půli noci hladí ti stehna.
*****
Pak za rohem v koutě,
kam zvrhlé stíny z tvého svědomí zvou tě,
umírá tiše,
umírá sama,
tahle chladná dáma,
na A.I.D.S. !!!
*****
Šílí ti svědomí?
Žes měl umřít místo ní?
Vzpomínky ze včerejší noci honí se ti v podvědomí,
...celé město sní...
...nejen ty zemřeš s ní..
*****
Na první pohled nevinná děva,
co uprostřed noci zavede ti jed do těla..
Bledá, němá mrtvá žena,
z povrchu mizí jak pěna..
Autor Trophy, 15.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí