Jehla

Jehla

Jehla

Pod jehlou tupou,
vyčnívá kousek pousmání,
pod jehlou, která nezní,
když konec nemá.

Cíl našla v srdci,
které burácí,
láskou a zklamáním,
po světě se trmácí.

Dužinu pevnou,
probodla právě,
v kavárně s tebou,
na jedné kávě.

Najednou káva se stala krví,
proč stačí jen okamžik a všechno se zmrví...
ústa mi od ní zčervenaly do syta,
cítím se jak nahá - bez srdce odkrytá.

Vrať mi můj klíč,
můj domov mi vrať,
najdu možná cestu k tobě,
bez jehly ostré.

Nic není tak hořké,
jak smutek a pláč,
bez jehel ostrých,
v tuposti se spal...
Autor padající do neznáma, 15.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Marupiara, Psavec, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otevřený srdce, je až příliš snadné poranit

25.06.2009 11:07:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí