Ještě je naděje...

Ještě je naděje...

Anotace: Nic se nemění...

Ještě je naděje
ještě stále chce se žít
i když duše se nesměje
přec mozek velí dál tu být.

Nic nemění se v mém bytí
a já ve verších se opakuji stále
a stále jen pocit že jsem v síti
a stále ta touha dát smutku vale.

Tak rád bych šťastné chvíle trávil
ale jen problémy jsou moje žití
tak rád bych vše zlé v dobré zvrátil
ať stále jen slunce na mé kroky svítí.

Tak veršům svěřuji svou bolest
když stydím se to komukoliv říci
a na srdci svém teď často pociťuji šelest
a deprese snaží se uhasit mou svíci.

Vladyka 3 O8
Autor vladyka, 15.03.2008
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: kakktus, Psavec, labuť, zena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Presne vim, jak se citis.

16.03.2008 15:38:00 | kakktus

Nevzdávej se a ŽIJ! :-))

15.03.2008 17:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí