Růže plná tuše

Růže plná tuše

Anotace: někdo tuší..

Někdo tuší,
někdo tuší kreslí růži,
černou růži, černou tuší.

Nejdřív stonek-první fáze,
už se černá na podlaze
kapka-první.

Potom trní,
trne ruka, muka.

Prsty zamazané tuší,
svírající štětec-čím dál tužší,
kreslí květy růže.

Růže plná tuše,
černá,
nevoní,nemůže.

Je sama na papíře smutná.
Spát a jíst jí nechutná.
Je černá-drží smutek.

Zkuste koupit barvičky,
nakreslit oranžové kytičky.
Fialové sluníčko a zelený mráček,
žluté cestující a modrý vláček.

Třeba potom té růži nebude tak smutno.
Autor LaVendel, 15.03.2008
Přečteno 516x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, LauraKošinová, Churry, jedam, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST krásné hříčky

07.02.2013 00:36:43 | Eru Alonnar

Kde jsem to byla, že jsem tě až teď objevila ??? "o)

19.07.2008 19:44:00 | Churry

Moc pěkná.

15.03.2008 22:46:00 | Psavec

...škoda,že nejde dát větší typ...byl by velký.

15.03.2008 18:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí