Rozbila jsem zrdcadlo

Rozbila jsem zrdcadlo

Anotace: tvořilo jen zrdcadlový obraz naší lásky

Touha a vlídnost
- chci cítit slunce z obou stran!
...inspirovala mě láska...

Usmívám se
a to tě zmate
*když zázraky se nedějí*

Chtěl ses jen dotknout mého života
a stal ses nezapomenutelným

Která barva je vlastně barva lásky?
VNÍMEJ!
Víš už, že mé srdce
je neopuštěnější na světě?

Už nejsem nepostradatelná

Možná jsem jen optimista
- se zkušenostmi

Smutním, ať pochopím
definici štěstí

Asi něco dlužím životu
.
.
.
Neřídím se pravidly
Autor Sukuba, 15.03.2008
Přečteno 216x
Tipy 7
Poslední tipující: qpal, Psavec, Ishtar, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi:)

15.03.2008 21:42:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí