Bláznivá

Bláznivá

Anotace: Je na to i diagnóza, ale proč Vás hned děsit, že :-)))

Asi Ti připadám bláznivá,
a máš na to svaté právo.

Nálady jak šaty měnívám,
častěji než je zdrávo.

Stačilo by trochu ovládání,
úsměvy a povídání - ale jak na to,
nemám zdání.

Mám svoje hlubiny,
kde křičím bolestí,
kde pouhá návštěva,
připraví Tě o štěstí.

Mám svoje bolesti,
co nedají se sdílet,
a v duši neštěstí,
co přinutí mě kvílet.

A mám své vrcholy,
kdy tančím na ulici,
svoje dny z duhy,
rozkoší plýtvající.

Vteřiny,
naplněné k zalknutí euforií.
Vteřiny života,
kdy znovu uvěřím,
že žiji.

Jenomže ovládnout
jízdu na tomhle toboganu,
zdá se mi nemožné,
pokaždé hůře vstanu.

Když dojedu do večera,
bolí mě duše celá,
a pláč už přes den
ztratil vláhu.

Jen suché oči utřu do rukávu,
a přečkám noc,
po které znovu v ringu,
se smutkem v boji stanu.
Autor spare, 15.03.2008
Přečteno 227x
Tipy 14
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, maena, cevert, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jedu na diagnózu 307. Ale ještě to musím doladit :-).
Krásná 1***

21.03.2008 15:28:00 | cevert

Teď se tomu říká bipolární porucha, ale to údajně ona osoba nemá...zatím.

16.03.2008 13:51:00 | spare

Všichni jsme kapánek blázniví.

15.03.2008 23:19:00 | Psavec

A kdo nemá...

15.03.2008 23:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí