K hvězdám

K hvězdám

Anotace: .............

Jen co slunce,
za obzor zapadne,
do rakety vstoupíme,
ke hvězdám vystoupáme,

nad zemi,
nad trápení,
nad starosti,
nad lidi,

naší zeměkouli,
z okna uvidíme,
zamáváme tady,
do jiné lodi,
zelenému mužíčkovi,

spolu si budeme,
u chutné kávy,
povídat o životě,

kolik je toho smutného,
kolik je toho krásného…

mezi hvězdami…
Autor Vlk v rouše, 15.03.2008
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Elesari Zareth Dënean, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co to je být?

15.03.2008 23:29:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí