1243

1243

Anotace: Další dílo ze série Velký comeback.....

Znám tvé tajemství
cnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Vítej
vmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Slovník
xbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!
Dobrý večer
yvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!
Lásko
affffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Hajzl
hllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!
Krása
dhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Lišejník
sgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!
Konec
ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Autor FialovýKrálíček, 15.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak 4+2 : 2

17.03.2008 01:58:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí