Kašpárek

Kašpárek

Anotace: Možná je to paradox, ale brečela jsem, když jsem to psala...

Vítám vás, kamarádi, v mém barevném světě,
kde ani kousíček smutku nikdy nenajdete.
Zdraví vás kašpárek, vždy veselý a hravý,
co s láskou vás všechny lidičky baví
a nikdy vás nenechá plakat
- raději najde nějaký úžasný nápad,
jak potěšit zklamanou duši člověka,
a neštěstí zažene smíchem do daleka,
vezme vás za ručku, i když je maličký,
smutnění zastaví zvonivé rolničky.
Cinkají jemně a radostně stále,
slzičky oschnou a nepotečou dále.
Nebojte se, nejste sami,
všichni jste jak drahokamy.
Zářiví, šťastní a usměvaví!
Tak pojďte a kdo chce, ať to s námi slaví
a nestůjte stranou ve stínu,
neusínejte na vavřínu.
Pozvednu vám náladu tak,
jako by sluníčko opustil mrak
a jeho paprsky zlatavé líce vám pohladí,
neboť truchlící tváře ke smíchu neladí.
Tak hlavu vzhůru! A trochu veselí!
Ať každý z vás se o radost podělí!
Vždyť máme zde jeden svět,
tak proč ho nerozveselit celý hned?
Pomůžu vám, lidičky – úsměv na všechny strany,
tak jako to dělává váš kašpárek s rolničkami :-)
Autor Ariella13, 15.03.2008
Přečteno 333x
Tipy 14
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, STIMPRE, Hesiona-Essylt, Simísek, Monte Carlo, Vlk v rouše, Varda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná, tleskám! :o)

21.03.2008 11:49:00 | Hesiona-Essylt

Děkuju, taky v to věřím :-)

18.03.2008 20:56:00 | Ariella13

Snad jsi plakal naposledy...mám Tě ráda:-*

17.03.2008 15:32:00 | Simísek

*plakala, samozřejmě

17.03.2008 15:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí