Černé sny

Černé sny

Anotace: ..................

Černé můry,
mé sny ovládají,
jen co usnu,
stín na mě padá,
mračna připomíná,
černá plátna,
velké hrobky,
rakve studený…

ve smradlavé bažině,
mé velké postele,
utápím se v ní,
celý svůj život,
všechny sny,
jako ta.....
prázdná flaška tu leží,
běsnící přízraky,
kolem mě krouží,
co mi jen pomůže,
jich se zbavit,

kulka do hlavy,
skok z mostu,
ruská ruleta,

nebo najít tu lásku,
mezi paneláky,
co mě vyléčí,
nebo rychle zahubí,

do zjizvené tváře,
usměv se mi vrátí,
slzy se rozplynou,

proč na jen nadávat,
když každý den,
věci nové přinese…

přízraky jednou zmizí,
slunce se navrátí,
touha po životě je větší,
žijme raději….

bažina zmizí,
průhledné jezírko,
v ní se vytvoří…

lásku poznáme,
krásné milovaní,
vášnivost….
touhu,
po životě,
po čokoládě,

jen polibek z čisté lásky,
duši probudí,
ze zlého snu….
Autor Vlk v rouše, 16.03.2008
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Severka, Psavec, Elesari Zareth Dënean, Varda, Princezna.Smutněnka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, raději těch polibků více.

16.03.2008 10:21:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí