Na prahu života

Na prahu života

Anotace: lehce zrýmované zamyšlení nad životem

Jak je to zvláštní, nevidím tmou
sama sebe cítím pod oblohou.
Jak je to zvláštní, začla jsem být
z dotyků lásky, z vůle tvořit a žít.

Kdyby nebylo tu komu vzdát těch svých pár díků
kdyby neměl kdo mi říct: "jsem rád"
kdybych neměla radost prostou jako blázen
stěží mohla bych tak světu něco dát.

Jak je to zvláštní, dřív než začla jsem být
musel někdo už dávno chtít mě tu mít.
Jak je to zvláštní, jediné vím
že nebýt to Láska, nepochodím, já vím...

Kdyby nebyla tu bytost plná lásky
která odmítla můj život prostě vzdát
kdybych nespatřila to první jasný ráno,
stěží mohla bych tak světu něco dát.
Autor Narcysa Buttonová, 16.03.2008
Přečteno 651x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, fuu, Puck, Vlk v rouše, Psavec, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :)

22.05.2008 12:02:00 | Puck

bytí potřebuje smysl, že? hezké :)

16.03.2008 12:03:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí