Pouhá věta

Pouhá věta

Anotace: Nenechte si vše na poslední chvíli...Láska se musí připomínat častěji

,, Já chci ti říct
jen pouhou větu
jen pouhých pár slov
ke štěstí

Ty víš, že ležím
plná květů, plná slz
z neštěstí...

A na mně samet zčernalý
jak půlnoc jenom s hvězdami
já ležím v tichu
tiše bdím
a z posledních sil o tobě
já přemýšlím...

Ty už nemluv
lásko má
máš už dávno
přeci spát

Tvé tváře bíle
jako křída
a tvůj úsměv ztracený
pro který se sápá zrůda
smrt a úsměv zkřivený..."
Autor hedvička, 16.03.2008
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: mOBSCENE, Anejet, Thesssinka, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkný

03.10.2008 21:23:00 | mOBSCENE

:(

16.03.2008 12:51:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí