O touze a naději...

O touze a naději...

Anotace: Je to stálý příběh o lásce a zklamání,o naději a vyznání.

Když jsem tu bez ní,sám
mám smutek na duši.
Dívám se ke hvězdám
na hvězdu Venuši.

Tak přemýšlím o nás dvou
a stále stýskám si.
A skrytý milosrdnou tmou
ze žalu zpívám si.

Vše jednou končí a zase začíná
vše kolem mění se.
Lídé i krajina,i vodní hladina
ve svitu měsíce vlní a třpití se.

Kde ony chmury jsou
zdalipak vrátí se?
Za tmy zas vytrysknou
někde už smějí se.

Zas smutek neblahý
mou duši ovládne.
A srdce jak mučedník nahý
do trní dopadne.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 16.03.2008
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Loudilka, Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano , vše jednou končí , ale i začíná ...

Píšeš moc hezky , od srdíčka .

16.03.2008 14:41:00 | Loudilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí