Čím je pro mne slovo ?

Čím je pro mne slovo ?

Anotace: ...také rok 1991...

Čím je pro mne slovo?
Je pro mne bolestí,
je pro mne i steskem,
je pro mne prostředkem
k porozumění
i hlubinou propasti,
kde žádná ozvěna není.

Slovo je pro mne i nářkem
z nevyslovených muk v duši,
i rozjasněným obzorem
v nedozírných prostorách světa.

Slovo ke slovu zkouším dát,
aby mohla vzniknout
nevyřčená věta.
Autor Hančí, 21.09.2004
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí