Mrtev tu ležíš:

Mrtev tu ležíš:

Anotace: Gotic

Mrtev tu ležíš:

Ledová čepel teplá od tvé kůže.
Lehoučce ní klouže.
Tvé hrdlo bez života.
Poslední tep ukončila moje ruka.
Z tvého úsměvu je mi zima.
Z tvého srdce je cítit chladné klima.

Tajemně ukryté tóny tvého hlasu.
Chtivě bez ohlasu.
Moje srdce smutkem postižené.
Bolestí všech mých přátel zaslepené.
Pociťuji v sobě divnou sílu.
Znakem toho jsi ty-zavražděn mnou bez jediného činu.
Chtěla bych to vrátit…jenže?

Mrtev v hrobě ležíš.
Už nevěřím
Čekám na tebe až se objevíš.
Mrtev tu ležíš.
S podříznutým hrdlem-se svým mrtvem
Autor Yukki, 16.03.2008
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Edja, Simísek, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí