Závany

Závany

Anotace: .....

schody na půdu,
co tam se v prachu děje.....
zavřená okna a holé větve
na prknech stopy beznaděje....

koruny stromů se ztrácí v mlze
ta oslepila celý kraj
takové ticho
vím,že po zásluze
jsi více nečekal

je to už dávno
teď z černobílých fotek
chci vypít ten smutek
po kapkách

vzpomínky
mají snad hladit
ale ony
přinášejí strach...
Autor Verena, 16.03.2008
Přečteno 205x
Tipy 7
Poslední tipující: Raduzk, vodnař, NikitaNikaT., Natálie T.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka je úchvatná, vážné skvělé dílko.

17.03.2008 08:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí