Věčný boj

Věčný boj

Anotace: odedávna mučí mou duši

bolest a mučivé ticho
v uších hlas nezní,
jsem sama, boje nejsou k vyhrání,
spadlého anděla křídla tíží.

snad osud tomu chtěl, že bolest v srdci
jaký zrezlý a tupý nůž rozřezává na kousky mé tělo.
jak chladný sluha libuje si v bolesti,
vezmu nůž a ukončím tu bolest,
nikdo vědět nebude,
výhra nad osudem, že přelstila jsem ho.

světlo a tíha života, jako dva protipoly bytí,
co je trest a co odměna života,
anděl na zemi, kopí mu prorazilo hruď.
Autor Meriel, 16.03.2008
Přečteno 204x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, pro mě je to docela hodně silné a hloubkové dílko k zamyšlení s jistými emocemi.

17.03.2008 07:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí