Vystřižený motýlek

Vystřižený motýlek

Anotace: ...

Zpívat píseň se slavíčkem
slzu zamknout pravým víčkem,
zatnout zuby, ba i pěsti,
hledat lásku, snad i štěstí...

Šeptat, že dál už to takhle nesnese,
štěstí je jen pouhý nedostatek deprese...
Autor Brbla80, 16.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky vystřižený motýlek, ale i tahle básnička.

17.03.2008 11:56:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí