Navždy sám ???

Navždy sám ???

Anotace: Fakt nevím co bych k tomu teď řekl.

Když připadáš si na světě tak sám
a zdá se ti, že na tebe vše padá
povzbuď se, řekni: "Já na to mám"
spoustá lidí v tebe důvěru svou vkládá.

Když myslíš, že zůstal si osamocen
a dusí tě návaly myšlenek jako závaly kamenů
Tak vzpomeň na tvůj tajný sen
Nenech se pohltit žárem špatných plamenů.

Když každá minuta připadá ti v těžkých chvílích dlouhá
zkus zapomenout na bolest a to utrpení
věz, že tato zkouška není tvá poslední natožtak pouhá
ale ty to zvládneš, já mám to tušení.

Vždy pro tebe tu bude někdo, kdo má tě víc než víš rád
Tak pojď dál, pojď a nebuď už smutná,
pokaždé ti bude v přírodě do tváří svěží vánek vát
já vždy budu tu pro tebe, i když tobě po mně bude putna
Autor PECEN-chleba, 17.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí