Že kluci nebrečí ???

Že kluci nebrečí ???

Anotace: Toto myslím taky nepotřebuje žádnou anotaci

Proč to děláš ???
Proč máš hlavu v polštáři ???
Proč už na tvé tváři úsměv nezaří ???
Opustil tě ten, co viděls v něm anděla ???
Proč ti to udělal, proč už tě nechtěla ???

No, tak vzmuž se, kluci přece nebrečí
Vys*r se na city
úmysly měj zaječí

Ty, že seš chlap ???
To kdo ti namluvil ???
Šak teď rychlej než vypínač by klap
Celé si to tu pobulil.

Ptáš se, proč nemůžeš koho chceš mít ???
Proč s tebou nechce tvá vysněná být ???
To je ta věc, co chci také znát
Proč jsem prej tak perfektní,
ale stejně na mě musí srát.

Proč jí nestačí ta láska co jí dávám ???
Proč vlastně sobě já nadávám ???
Udělal jsem vše co po mně jsi chtěla
ale ty chtěla sama si jít dál, aby volnost si měla

Proč muselas být pro mě tak strašně skvělá ???
Proč za tak krátkou dobu takový kus srdce muselas mi vzít ???
No tak řekni konečně proč ??? Proč si musela dál sama jít ???

Asi nezasloužím si nikoho
musím navždy být sám
už mám fakt dost toho
že tě vždy jen, na chvíli mám.
Autor PECEN-chleba, 17.03.2008
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Mispul
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný.. ale smutný:(moc hezky píšeš

17.03.2008 18:22:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí