Já prázdná jsem jak suchá poušť

Já prázdná jsem jak suchá poušť

Anotace: Beznaděj a věčné hledání sebe sama

Sbírka: Chvilky nevšednosti

Já prázdná jsem jak suchá poušť,
já vůbec nemám stání
a propadám se stále hloub
a je to k uzoufání.

Já nemám důvod býti zlá,
já přesto cítím zlost
a ubližuji, jak se dá
a jen tak pro radost.

Já nenávidím širý svět,
já nechci býti v něm
a nemůžu se vrátit zpět
a nechci žíti snem.

Kdo jsem?
Autor Jeninas, 17.03.2008
Přečteno 529x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Psavec, maena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná báseň:)

01.08.2016 14:10:23 | Katka J.

Moc pěkná báseň, ač právě neveselá.

17.03.2008 21:53:00 | Psavec

Líbí se mi tvá báseň a to moc!!

17.03.2008 20:09:00 | Psychodepka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí