víš lásko moje

víš lásko moje

Anotace: pár slov k tobě

Víš lásko moje,
Jaký to je,
Jak mi moc scházíš
Jak moc mi chybíš.
Bez tebe je pro mě vše prázdné
Bez tebe mi je vše ukradené.
Nikdy na tě nezapomenu,
Vždy tě v srdci mém ponesu.
Jsem ráda,že jsem tě poznala
I když jsem tě pár měsíců znala.
Moc jsem tě milovala,
Moc jsem si tě vážila.
Stále moc tě miluju,
A bez tebe tu ted‘ žiju.
Snažím se to překonat.
Proč se to muselo stát?
Na to se nepřestanu nikdy ptát,
Už se spolu nikdy nebudem smát
Autor wilček, 17.03.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí