vzal mi tě osud

vzal mi tě osud

Anotace: co se má stát se stane... někdy je láska zlá

Ten poslední den, kdy byli jsme spolu jen
Je to tak dávno... Byl to snad sen?
Vzal mi tě osud,
Proč nejsi tu dosud?
Líbal jsi mě a já se smála
Bylo mi dobře, smrti jsem se nebála
Vzala tě mrcha a na můj názor se neptala
Proč jen ta hodina smrti nastala?
No hrob tvůj kladu já květiny
Todle není příběh smyšlený
V šatech na zem sahajících
Ploužím se sama po ulicích
Zorničky uhybaj světu
Můj rozum přichystal se k odletu
Blázním, šílím, hledám
S osudem se hádám
Vždyť ty jsi tady
Hladíš mé vnady
Miluju, blázním,
Neřeším, o tobě sním
Oči už nepláčou
Do pekla mě vlečou
Autor CHoKoLaTeKiss, 17.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A velmi krutá...

17.03.2008 21:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí