Další den bez Tebe

Další den bez Tebe

Anotace: Další mé dílko

D A L Š Í D E N B E Z T E B E

Je nedělní ráno
mé tělo už vstalo
avšak očka by spát chtěla
aby Tě aspoň ve snu viděla.

Polštář svůj objímám
a na Tebe vzpomínám
chybí mi Tvůj pohled a Tvůj hlas
na které myslím zas a zas.

I když jsem každý v kruhu své rodiny
můj pohled bloudí na všechny hodiny
a mé myšlenky jsou tu zase
co asi děláš v tomto čase.

Beru do ruky můj mobil maličký
a tajně čtu Tvé zprávičky
můj pohled z okna do velké dálky
posílá polibek bez pozvánky.

Stýská se mi velice
je to jak dlouhé měcíce
kdy bez tebe a přeci s tebou jen
žíju svůj život jak pěkný sen.

__
Autor Pika, 10.07.2005
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí