Mé bohatství

Mé bohatství

Anotace: jsem bohatá protože miluji a jsem milována

J S E M B O H A T Á
Nedělní čas už se krátí
múj poklad se ke mně opět vrátí
proto Ti chci napsad rýmy snad
co mi dáváš když máš mne rád.

Jsem bohatá ,protože mám Tebe
Jsi jako zářící hvězda
která pro mne spadla z nebe
Musím se štípnout-snad se mi to vše jen nezdá

Mé bohatství s tebou je nekonečné štěstí
a já ho pevně chráním ve své pěsti
Snad se mi nerozkutálí brzyčky
jako drobné z mé kasyčky.

Svůj poklad ve Tvé podobě
je jak v bezedné nádobě
ukrytý hluboko v mém srdci
a střežen proti vetřelci.

S každým polibkem a úsměvem na líci
přidávám k pokladu další zlatou minci
doufám že nebude brzy po naší lásce veta
a já budu nejbohatší ženou světa

Možná že i v nitru v Tobě
se rodí poklad v této podobě
a Ty ho budeš chránit snad
už jen pro to slůvko-mám Tě rád.
Autor Pika, 10.07.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí