Imaginární motýl

Imaginární motýl

Anotace: to co neslyšíme

Ticho je vzdálenost mezi dvěma kameny
než se semknou v jiskře

Ticho je slepé slovo
vnitřního světa živých krystalů
rostoucích v očích vesmíru
kde se rodí nové oceány
v nichž spí příští generace

Ticho je vzlínání kůže
v rukou milenců

Ticho je zahradní galerie
kde usnula na lavičce nahá žena

Ticho je přetržený telefonní drát
z onoho světa
ve kterém se jednou neuslyšíme

Ticho je včela
nad plantáží pampelišek

Ticho je střela dumdum samoty
trhající tvoji lebku

Ticho je utržený balón touhy
letící bez zátěže
k plamínku poznání
v okně nejvyšší věže

Ticho je poškrábaná páska
nepřístupného filmu

Ticho je cizí obličej
na maturitní fotce

Ticho jsou nastražené bodce
na něž usedá nepolapený
imaginární motýl
Autor zef, 10.07.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí