Oči mezi nocí a dnem

Oči mezi nocí a dnem

Anotace: Opět trocha rýmování - a opět něco jiného než jsem na začátku zamýšlela...

Šedomodrá lesklá stuha
klouže v hlouby zorniček
Svůdný pohled hadích očí
nebe skvoucí pod obočím
křehká krása letniček

Hudba ze rtů leknínů
srdce puká v půli stenu
Jas paprsků do víček
vnáší zlatě lesklou henu
z prachu starých uliček

Cesta mezi snem a bděním
v krok se mění v okamžení
Nocí zní hlas rolniček

Něhu s touhou zvolna smění
jas pohledů zpod víček...
Autor Lisa.Ginmi, 18.03.2008
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Walentine, LisSe, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krááásné
*.*

20.03.2008 18:50:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí