N O S T A L G I E

N O S T A L G I E

Anotace: prostě přišla....

Přišla....
Narkotické oči indigových měst
pohltily její duši
ňadra vystouplá
z půlnočních
přístavů

Přišla....
Dokonce úplně sama
Ještě jsem neviděl
nahou moudrost
San Francisca
ve tmě
stát

Přišla....
Ještě horká od neonů
a mladické nerozvážnosti
Rozšněroval jsem
to její konejšivé tělo

Přišla... předstírala
že jí patří
všechny
lampy
ulice

....a já neměl prachy
na nájem
ani jediné z nich
jenom tak
prostě

pro ni
Autor Jasmin de Paris, 18.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 21
Poslední tipující: Skywalker, Severka, kavec, Duše zmítaná bouří reality, hanele m., Bíša, Renatka, Nola77, Belmon, Mango-Holka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že přišla...když tak umí kouzlit se slovíčky...;)
moc pěkná;) *

18.03.2008 20:54:00 | Severka

...tak že smekám svůj širák a odhazuji ho v dál...
Málokdy tak souzním se slovy jako v případě tvé básenky
Jirka

18.03.2008 20:26:00 | kavec

* , ta hvězda stačí nic víc není třeba psát...

18.03.2008 17:01:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí