Vděčnost vyšším silám

Vděčnost vyšším silám

Anotace: omlouvám se za chyby...ou...nějak jsem se zhoršila:(

Skrze vodu vidím život.
Ten život, který vzešel k povrchu,
díky nám ( kvůli nám).
Jsme jen všichni malí a bezbranní,
jen my, kteří všeho nezneužíváme.

Pojďme se bavit,
pojďme si hrát,
hlavně prosím odpouštět
a vůbec se nebát.
Nechávat si radit,
ale proboha!
Nic není jen tak.
Život jsme my!
Jsem tu i já,
a jsem vděčná.
Otázka."Komu?"
Autor come-past, 18.03.2008
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, NikitaNikaT., Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stále o tom přemýšlím, a až to tu zabalím tak se to dozvím,doufám.

18.03.2008 17:36:00 | WAYWARD

Otázka hlavně pro všechny. Pěkné dílko na zamyšlení.

18.03.2008 17:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí