Dnešního rána ( Předjaří II. )

Dnešního rána ( Předjaří II. )

Anotace: inspirováno dnešním počasím...

Ze tmy poryvem větru vystoupilo jitřní slunce
težké ráno sneslo se neslyšně z nebes
barvy kůže po probdělé noci.

Kdo dnes bude bdít nad tvým řezavým vědomím
tonouícm v oceánu černé kávy?
Za oknem vášnivě se líbá stařena s mladou dívkou
nežně dotýká sníh právě rozpuklé květy...
Běloba splyne s bělobou v barvu starého papíru.

Sadem protančila mladá panna s šedivými vlasy
ustrašeně na Tebe pohlédla a rozplynula se do polí
ladně jako kouř z tvé cigarety.

Se srdcem ztežklým věčným míjením nastavíš tvář
konejšivým polibkům vloček
melancholický akvarel okolní krajiny zvolna se rozpíjí
dotky tvých slz.
Autor GM, 18.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Ctěný pán, Noc17, Norah Szankot, STIMPRE, Pišák, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala jsem st....je to krásné jen...mno netroufám si radit těch příměrů je trochu moc šetřilabych víc s tou krásou

02.04.2008 11:42:00 | Noc17

Zajímavé...líbí se mi

21.03.2008 18:33:00 | Pišák

... Za oknem vášnivě se líbá stařena s mladou dívkou ... :) hezký

20.03.2008 21:59:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí