Zatoužení

Zatoužení

Anotace: číhá

Sbírka: Studna

jeden krok
čtyři zpět
/a oči barvu změní/
i zatoužení
čeká.
a rádo.

Pomalu se vplíží
(zatřepotá obilím)
svou zemitou vůní
do chřípí.

zalesknou se
tretky

a zuby klapou

klap.
klap.
klap.

i zatoužení
čeká, že se něco
změní?
vpění?
moje klení
kletby denní

zapomnění.

Tady vládne
zatoužení.

/a já blouzním. blázním. tohle hloupé nokturno
čtyři kroky. a jeden zpět./
Autor Franti, 18.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: spare, adida, Psavec, Fish, fialová, Vladimír P., estrellita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatouzeni nikdy neni zapomneni. a tezko to nekdo zmeni...

18.03.2008 21:19:00 | Fish

líbí i nelíbí - zvláštní stav.

18.03.2008 19:45:00 | Vladimír P.

moc hezky napsané...

18.03.2008 19:21:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí