být sám.

být sám.

Anotace: ...

cítít lásku která není opětovaná
je jako zalévat růži která již uvadla
jako uschlou trofej pověsit si na okrasu
do vytrýny srdce dát
znova lísky se nezazelenají,
láska však v srdci živou vodu má,
komu živou vodu můžem dát mám se ptát?

srdce je čisté,
duše zlost a nenávist ve skutečnosti nezná,
jen mysl plodí myšlenky hanebné,
srdce však bolest pozná,
jsou jako protipoly bytí,
bolest a láska, jako voda a sůl,
které tvoří slzy.

život bez bolesti je životem bez lásky,
jako vyprahlá poušt se cítí někdy mé tělo...
má duše silnými emocemi zmýtaná

nechat někoho být sám je těžké,
jsi má chvilka poezie
jsi má láska ukryta v uvnitř duše,
dnes objevila jsem tvá dílka
zas jsem tě slyšela, je mi smutno
Autor Meriel, 18.03.2008
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Bíša, Psavec, estrellita, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já věřím..

20.03.2008 07:18:00 | Rbb

Je to těžké,to mi věř..

18.03.2008 20:29:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí