pro tebe

pro tebe

Anotace: .......

Jsi má láska největší
a přesto nevíš čí.
Má láska sahá k nebesům
chci přivonět k tvým vlasům.
Nevídám tě
a přesto v hlavě stále mám tě.
Mé myšlenky plynou jen k tobě
a sny vídám ve tvé podobě.
V mém srdci láska k tobě má kořeny,
však nevím jestli jsi pro mě stvořený.
Asi nejsem jediná,
co je do tebe zblázněná.
Však doufám, že dívka, kterou miluješ
tě miluje téš.
Však láska nezmizí ze srdce mého
jen časem se asi změní v něco nevelkého.
Oba dva jsme byli nesmělí
i když nebylo proč,
dnešní večer je setmělí,
tak listem vztahu našeho otoč.
Možná z nšj nezbude nic
a možná mnohem víc.
Možná zůstane jen vzpomínka malinká,
co časem nás zahřeje jako kamínka.
Autor mysicka55, 18.03.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí