snad

snad

Anotace: ...

Tvé vlasy mají barvu vycházejícího slunce
v tuto chvíli chtěla bych vědět o tobě trochu více.
Vím, že jinou miluješ
a ona tebe snad téš.
Ale city mé to nezmění,
jen snad se mi časem v hlavě rozední.
Snad nechám tě tvou cestou jít
a od jiného srdce si vzít.
Snad z hlavy tě teď vypustím
a vzpomínky a sny o tobě opustím.
Snad srdce jinému zdaří se mi dát
a vůči němu se teď zaprodat.
Snad rozum konečně do hrsti vezmu
a k jinému láskou vzedmu.
Já vím, že nikdy nebudu s tebou,
snad ale vzpomínky mi nikdy nevezmou.
Snad konečně se v knížce života dopíše kapitola,
co se láskou k tobě psát začala.
Snad jednou pochopím,
co říct ses mi snažil,
i když už to asi vím,
to co nezměním je to cos poržil.
Jediné co můžu je se ti omluvit
a možná si o všem s tebou promluvit.
Autor mysicka55, 18.03.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí