Čaruj...

Čaruj...

Anotace: úsměvy na mé tváři..

čaruj
z pod tvých dlaní
hřejivé doteky
na mém těle
můj milý
jsem oddána
tvému rozmaru

čaruj
na mých ústech
kapky touhy
tvých polibků
prolom ledy
které nás odřízly
můj milý
pohledy prosím
tvou hrdost
o shovívavost
...
Autor Jats, 19.03.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí