Ať žije Josef

Ať žije Josef

Ahoj malý Pepíčku,
maminčin sladký hošíčku.

Všichni svatí
u tě stáli,
když Josífek ,
Ti jméno dali.
Já Ti přeji k Tvému svátku,
velké svaly, tah na branku.

Se soupeřem se nepárej,
góly do branky mu posílej.

Buď ty chytrý jako liška,
ať Ti nestačí ani knížka.

Mamku, taťku proháněj,
mozkové závity
při šachu si promazej.

Ještě jsi malý chlapeček,
ale bystrostí nejsi drobeček.

Užij si svůj krásný den,
bonbóny, čokolády,
dostávej jen.

Kdyby Ti někdy nebylo hej,
přijď, dám Ti pusu,
to bude nej.

Krásný sváteček
přeje
teta Ola
Autor devcatko z jetele, 19.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Toz dobre, Jozka bude mit radost

19.03.2008 21:07:00 | jerabina

nejsem Josef, ale tahle básnička mě těší

19.03.2008 17:23:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí