S láskou v duši vzpomínám a plavu si ,,vesele" ke dnu...

S láskou v duši vzpomínám a plavu si ,,vesele" ke dnu...

Anotace: Je čerstvá jak psí H... takže je na vás jestli do něho šlápnete a chvíli se sním budete mořit...nebo jestli se mu vyhnete a budete kecat jaký jste měli štígro...

Dnes není láska na denním menu,
a tak se nezlob, že jsem protivná.
Vždyť víš jaká doopravdy jsem,
jsem ztracená ve svých snech.

Plavu ke dnu,
ne, že by mě to tam bavilo.
Ale jaksi jsem zjistila,
že ta svině deprese už zase klepe na dveře.

Miluji tě zlato,
vědělas to a vždycky budeš v mým srdci.
Už měsíc na věky spíš,
tam dole sama.

Schovám hlavu pod polštář,
aby nikdo neviděl moje slzy.
Velký holky přece nepláčou,
to jsou jen trapácký kecy!

Nenávidím když mě někdo objímá,
protože se cítím jak moucha lapená v síti.
Ach čas je děvka,
vzal mi tě...

Nedokážu myslet normálně,
ještě ne.
Všude tě vidím,
úplně všude...

Nikdy jsem nevěřila jak může být bolest velká,
ale teď už to vím, protože jí cítím každé ráno.
Autor whiolet, 19.03.2008
Přečteno 234x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, fuu, STIMPRE, fijalka, Nút, Norlein, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslíš má drahá?

28.03.2008 12:17:00 | whiolet

Nút ti napsala krásný komentář, a protože Nút ráda čtu a vím, že píše krásně, říkám, považuj si jejího uznání...já konstatuji, že vyzráváš :-)

26.03.2008 23:37:00 | Lota

Díkes si taky mysli:)

25.03.2008 16:43:00 | whiolet

Úžasně silná....a jestli tohle je..tak si ani boty nebudu otírat..nadherně posané přímo zevniř těla bez přemýšlení...poezie žití...

19.03.2008 14:17:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí