Sexuální rituál

Sexuální rituál

Anotace: Automatický text

Sexuální rituál

Divoký vítr fouká,
je nezkrotný
- stejně jako ty.

Čím více sílí,
tím víc roste i tvůj hněv.
Oči dva šlehající plameny
- utápím se,
vím, že zhynu
- spalující oheň
- žár tvého těla,
vůně co by každá na kůži pocítit chtěla.

Jeden dotyk
- konečná, exit, smrt.
Chvěješ se a třeseš,
jsi jako v křeči,
tohle jsi nečekal
a spanilá jízda králů pokračuje dál.

Výkřiky vzdechů,
nářky a běsnění
od tohohle reje
tě už nic neoddělí.

Dojel jsi vyčerpán,
chytáš dech
a znovu se s jinou
- satansky rychlou cestou vášní
vydáváš zpět.
Autor LOMI, 19.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 13
Poslední tipující: Pišák, Severka, blue, STIMPRE, labuť, WAYWARD, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně hezká :-)

19.03.2008 15:06:00 | labuť

...něco mi to říká :-)

19.03.2008 13:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí