Povzdech

Povzdech

Anotace: Jen tak..zamyšlení.

Trápím se myšlenkou,
kdykoli začnu snít,
kolik je krásných míst,
v kterých mi nelze žít,
na lidi myslívám po kterých stěží jen, sklouzne můj něžný zrak,
jako by okouzlen,
na úsměvy na tvářích,
beze mě uschlý květ,
já bez těch úsměvů mohla jsem zešílet.

Abych se utěšila,podnikám zvláštní lov, snažím se den co den,chytat se krásných slov,
a ve snách vytvářím na tvářích úsměvy,
ve slokách,ve slohu,
co zbývá mi nežli psát,
když všechno nemohu...
Autor Ditka, 19.03.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžný povzdech...

a roboti píší BOJ.. asi na tom něco bude...

19.03.2008 14:09:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí