Tobě

Tobě

Anotace: a zase ty hádky

Zvonek na římse,
u skřivanů žalostných,
na tichou pouť- nevěřícně,
laskající bdělý smích-

vydávám se já Tobě...

Slyšící smutek,
vydal své poselství,
jsi tam,kam jsi utek´,
touha,co teskne, co bledne, co spí..

Zmatená vydávám se já Tobě...

Chladnoucí tíže,
vdírá se mezi nás,
temná to skrýše,
hladí náš zbylý čas..

Hladově vydávám se já Tobě...

Napospas všem Tvým zradám, láskám a lžím...
Autor Peta 2, 19.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: ona, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-st-

31.01.2009 21:50:00 | rybí prdy

...no hádky taky nemusím, ale tohle je pěkně napsané ;-)

19.03.2008 16:36:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí