Neničíme se

Neničíme se

Anotace: trochu mám teď v oblibě narážet na lidi, kteří vidí podstatu v "zvláštních" věcech :(

Jak naučit se odpouštět?
Mohl by to být nadpis knížky,
zřejmě radící.
Co takhle zamyslet se,
rozebrat slovo "odpuštění".

Pustím myšlenky zlé,
volný překlad.
Může být?

Prosím nezlobte se,
někdo neumí odpouštět,
ovšem nejde to hned,
někdo řekne "chce to čas".
Ale samozřejmě jde o zvyk.

Musíme si uvědomit podstatu,
nikdo nám neublíží,
nikdo nám nezničí krásu.

Nosme si svou dávku svědomí,
ale jen kladnou,
zapomeňme na black down.
Zapomeňme na hrozné myšlenky.

Jsme tu sami,
a ne navždy,
jsme tu chvíli,
proč ne s pravdou?

Začněme si zvykat.
Za jak dlouho?
To je na nás.
Ale prosím!
Prosím.
Někdy i odpouštět!
Autor come-past, 19.03.2008
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: vandule, Belmon, Jats, Bíša, WAYWARD, Varda, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buďme nejraději hned

20.03.2008 17:07:00 | Belmon

Buďme vždy lidmi...

19.03.2008 19:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí