Ztracený čas

Ztracený čas

Anotace: Ztracený čas

Zapomněl jsem svůj mobil,
a hodinky nenosím.
Tím jsem pojem o času pozbyl,
jak pták, volně si poletím.

Je to však pocit krásný,
jen tak si být.
Svět nikdy nebyl tak jasný,
mohu si kamkoli jít.

Bohužel by to takhle furt nešlo,
zítra budu zas makat v práci.
Lidem je úplně buřt,
že jsou času otroci.
Autor James Tony, 19.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fakt:)

19.03.2008 21:11:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí