Připiletní andělní

Připiletní andělní

Anotace: po pár skleničkách....

Pražíš staré básně na měsíci,
ikdyž mrzne jak když praští,
není to stejné jak když se verše sluní,
je to v nitru-miluju když se vrásky vraští,
ikdyž to není jejich standartní poslání andělní...
Autor Lexisa, 19.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, jára spots, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí