Divadlo

Divadlo

Anotace: ................

Divadelní hra začíná,/slunce svítá,do práce musíme/
herci přichází,/do budovy vstupujeme/
hrajeme svojí roli,/pracujeme/
tolik citů,
dneska projevujeme,
/smích/
/pláč/
/smutek/
/radost/
/lásku/
/smrt/
/žijeme/

v noci,/spíme/
temné,
kdy měsíc svítí,
na prázdné ulice,

ve dne,/žijeme/
prozářeném,
kdy slunce dopadá,
na lidi,
jim sílu dodává….

každý z nás,
hrajeme svojí roli,
kolik herců,/lidí/
je ztracených,
ránami osudu,/smutkem/

hrajeme svojí roli,
kolik lidí,/herců/
Amor do srdce šíp vystřelil,
lásku jim zaslíbil,/radostí/

všichni hrajeme…..

karty vykládáme,
co v rukou máme,
kolik z nás má žolíka?
Autor Vlk v rouše, 20.03.2008
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: potuška, Severka, fuu, její alter ego, Princezna.Smutněnka, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné. Neexistuje recept, jak získat šťastnou kartu.

20.03.2008 08:06:00 | Princezna.Smutněnka

...já mám dva žélíky,polovic a nespím,co stím mám dělat!
(já už asi nc)

20.03.2008 02:06:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí