Přátelství

Přátelství

Anotace: ...

Přátelství - je křehké a vrtkavé,
ale mé srdce je stálé a laskavé.
Přátelství - to je víc než láska,
přátelství - to je ta pravá kráska.
Přátelství - to nemusí být jen mezi muži,
přátelství - to za kámoše nosíš kůži.
Přátelství - to je muž a žena,
přátelství - to není růže pohozená.
Přátelství - to je důležitá věc,
přátelství - to zná i moudrý kněz.
Přátelství - to jsem já a ty,
přátelství - to růžové jsou rty.
Přátelství - to je to, co je mezi náma,
přátelství - to je to, co zná i máma.
Přátelství - to je láska křehká,
přátelství - to není věc lehká.
Přátelství - to je to, co v srdci máme,
přátelství - to je to, co známe.
Přátelství je pro nás oba
a nezničí jej ani dlouhá doba.
Dlouhá doba co neuvidíme se,
ale to pravé přátelství i hora přenese.
Autor Nanýsek, 20.03.2008
Přečteno 735x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně propracované

20.03.2008 08:54:00 | come-past

kéž by to tak bylo:)

20.03.2008 08:16:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí